NOTÍCIES

El passat dimarts 15 de setembre, la Venerable Congregació dels Dolors s'uní a la resta de la comunitat parroquial de la basílica de Santa Maria de Mataró, per tal de celebrar la festivitat de la nostra patrona. Que la Mare de Déu dels Dolors ens faci de protectora i ens guiï en aquests moments que estem visquen.
Avui, 23 d'agost, l'Orde dels Servents de Maria celebra la festivitat de sant Felip Benici (1233-1285), qui fou Pare General de l'Orde i gran propagador de la devoció a la Mare de Déu dels Dolors. Va ser beatificat el 1645 i canonitzat el 1671. Les seves despulles poden venerar-se a la ciutat italiana de Todi, on va morir.
El passat diumenge 26 d'agost es va emetre per La Xarxa, entitat que agrupa totes les televisions locals de Catalunya, un breu reportatge sobre la història de la nostra Congregació i la nostra capella.

El propassat 18 de juliol es va presentar a la capella dels Dolors de la basílica de Santa Maria de Mataró el llibre "La Congregació dels Dolors de Mataró i la seva capella", escrit pels historiadors i congregants Xavier Alarcon i Campdepadrós i Héctor López Silva. 

Seguint aquest enllaç en podreu llegir la crònica: 

http://setmanasantamataro.blogspot.com/2020/07/presentacio-llibre.html