NOTÍCIES

Malgrat que per causa dels moments que estem vivint, enguany no hem pogut celebrar la Vestició de la Mare de Déu, des de la Venerable Congregació hem volgut fer aquest vídeo per tal de mostrar-vos aquest acte íntim que venim organitzant des del 2014. Esperem que sigui del vostre agrat i que ens puguem aplegar al voltant de la Mare ben aviat.

Avui, les fraternitats servites d'arreu celebren la Festivitat de Maria al Peu de la Creu, popularment coneguda com a Divendres de Dolors. 

Recordem el moment en què la Mare Adolorida restà sola als peus de la cruel creu on havien clavat el Fill diví. 

En aquests moments de patiment i de dolors pels quals està passant la humanitat, unim-nos en una pregària per demanar a la Mare que intercedeixi per nosaltres davant Déu. 

El passat diumenge 1 de març, primer diumenge de Quaresma, una petita delegació de la nostra Congregació va participar de la XXV trobada de Fraternitats servites de Catalunya, que es va celebrar al monestir de Montserrat. 

 

Durant la celebració de la trobada, es va presentar Fra Hernán Maria Grisolia, que és el visitador de l'Orde dels Servents de Maria encarregat de les fraternitats seglars i que ens va convidar a visitar-lo al convent de Mislata (València). 

 

Preguem perquè la Mare de Déu dels Dolors ens guiï i ens il·lumini durant aquesta Quaresma que acabem d'iniciar. 

Avui, 17 de febrer, l'Orde dels Servents de Maria, a la qual pertanyem en tant que Orde Tercer, celebra la solemnitat dels Set Sants Fundadors. 

Que els primers servents que tingué la Mare ens ajudin i ens guiïn per tal de ser nosaltres, també, uns bons servents de la Mare.