NOTÍCIES

Avui, quatre d'octubre, celebrem la festivitat de Sant Francesc d'Assís. A casa nostra les ensenyances d'aquest sant tingueren una forta petjada gràcies al convent de Frares Caputxins i al Venerable Orde Tercer Franciscà, grup de laics vinculats a aquest convent. Precisament, fou aquest grup el que aportà a la nostra Congregació el rés del Via Crucis a la capella dels Dolors.
El passat dimarts 15 de setembre, la Venerable Congregació dels Dolors s'uní a la resta de la comunitat parroquial de la basílica de Santa Maria de Mataró, per tal de celebrar la festivitat de la nostra patrona. Que la Mare de Déu dels Dolors ens faci de protectora i ens guiï en aquests moments que estem visquen.
Avui, 23 d'agost, l'Orde dels Servents de Maria celebra la festivitat de sant Felip Benici (1233-1285), qui fou Pare General de l'Orde i gran propagador de la devoció a la Mare de Déu dels Dolors. Va ser beatificat el 1645 i canonitzat el 1671. Les seves despulles poden venerar-se a la ciutat italiana de Todi, on va morir.
El passat diumenge 26 d'agost es va emetre per La Xarxa, entitat que agrupa totes les televisions locals de Catalunya, un breu reportatge sobre la història de la nostra Congregació i la nostra capella.